• relindwto6
    0
    Hey everyone,

    I'm trying to get the IOGear Displayport KVM to work with my j5create usbc docking station. The setup I'm hoping for is Asus ROG to KVM -> KVM to j5create dock. And then be able to switch between my PC and my Macbook Pro 2016. It uses ubc to connect the dock to Macbook.

    The issue I'm having is that when I use the KVM displayport to the dock, the displays flicker and never come up. The HDMI display also doesn't come up. However, if I remove the displayport and move the HDMI to the other side, the HDMI display works. 192.168.0.1

    Here is an image of the dock with the connections with the top being not working and bottom the working config: routerlogin

    I'm able to switch to my PC just fine and use the mouse and keyboard and have the display show up. I've changed the refresh to 60hz on both monitors.

    Any ideas?
  • Moderator [Derek]
    199

    Please contact IOGEAR technical support at 949-453-8782 or toll free at 866-9-IOGEAR for help as this forum is for the KeyMander gaming products.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Welcome to the KeyMander Forum!

Welcome to the KeyMander Forum! We encourage a community of KeyMander enthusiasts to help and support other members. As a member, you can share and download game profiles, share tips and tricks, and get the latest information about the KeyMander.

By submitting information to us, you acknowledge and agree that IOGEAR will collect and process that information about you in a manner consistent with our Privacy Policy